Binaire opties zijn legaal in Italië en wordt gereguleerd door CONSOB (Commissione nazionale per le Società e la Borsa). Deze organisatie is belast met het toezicht op alle financiële dienstverleners in het land.

Binaire opties broker die geschikt is voor de registratie van Italiaanse handelaren verplicht door de wet aan te passen voor een licentie CONSOB of hebben hun Europese Unie vergunningen gevalideerd door CONSOB.

Makelaars dat accepteren Italianen zonder goedkeuring CONSOB hoofdzakelijk buiten de wet en zou mogelijk gezicht aanklachten. Italiaanse handelaars moeten tot elke prijs vermijden registratie van deze bedrijven.

Makelaars direct onder licentie van Consob

Er zijn een paar binaire makelaars die rechtstreeks onder licentie van CONSOB. Sommigen van hen zijn werkelijke Italië gevestigde ondernemingen en anderen zijn Europese bedrijven met een Italiaanse aanwezigheid.

Europese bedrijven met CONSOB gevalideerde certificaten heeft de Europese Unie een gemeenschappelijke online handelskader en juridische systeem genaamd MiFID. MiFID heeft als doel om standaardiseren financiële handel binnen de Europese Unie.

Dit betekent dat de EU-lidstaten zijn verplicht om online trading wetten die zijn geharmoniseerd met elkaar, in de zin dat een gediplomeerd handelsmaatschappij in één EU-lidstaat zou moeten volgen dezelfde regels en voorschriften in andere lidstaten.

Dit betekent dat indien een binaire opties makelaar is geregeld in een EU lidstaat, dan is standaard al voldoet aan de online handel reglementen van elke lidstaat. Makelaars moeten echter hun licenties geëvalueerd en goedgekeurd door elke lidstaat van de Europese Unie de nationale regelgevende instantie.

Dit betekent dat indien een social trading broker wordt geregeld door de FCA in het Verenigd Koninkrijk is het standaard in aanmerking voor een licentie Consob en als onderdeel van het gemeenschappelijke EU-MiFID wettelijk kader.

Ja, wat binary options brokers licenties in Italië?

Een juridische Italiaanse binaire opties broker is een makelaar die een directe CONSOB licentie of een lidstaat van de Europese Unie die is geëvalueerd en goedgekeurd door CONSOB.

Niet alle binaire makelaars die vallen onder een lidstaat automatisch over een licentie beschikken in Italië. Dergelijke bedrijven zullen nog concreet toe te passen op CONSOB hun EU licentie gevalideerd in Italië door de Italiaanse financiële regulator.

Het vinden van de beste Italiaanse Binary Options Brokers zijn

er verschillende stappen die u moet uitvoeren om te zoeken naar de beste binary options brokers in Italië. Deze worden hieronder genoemd:

1. Ze hebben een CONSOB licentie of CONSOB goedgekeurde licentie

Ik heb al uitgelegd hoe dit werkt. Alleen die makelaars zijn legaal in Italië die een CONSOB erkend certificaat. Makelaars die Italianen aanvaarden zonder dat een dergelijke vergunning niet de wet overtreedt.

U mag geen enkele makelaar die geen CONSOB licentie. De meeste van deze makelaars oplichting en niet te vertrouwen is.

2. Ze bieden hoge uitbetaling prijzen en vele troeven

Payout percentages zullen bepalen hoeveel winst u kunt per succesvolle handel. Het aantal activa bepaalt het aantal profit opportunities kunt profiteren.

Moet u naar makelaars die een payout rate boven 80% ook minstens 100 verschillende activa (zoals goud, zilver, EUR/USD, etc.).

3. Zij bieden een aangename handelsomgeving

dit is hoofdzakelijk gerelateerd aan het trading platform. Een makelaar moet een moderne en elegante trading platform dat eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. De meeste nieuwe en gelicentieerd makelaars moderne handelsplatforms.

4. Ze hebben een goede geschiedenis van betalingsverwerking de

meeste juridische binary options brokers nooit geen problemen hebben met het verwerken van de betaling te wijten aan het feit dat ze een bepaalde set van haar nationale voorschriften en wetten mogelijk is.

Niettemin, onafhankelijk onderzoek websites en forums om te zien wat mensen te zeggen hebben over een bepaalde “Broker Members” en “haar betaaltermijn. Als er veel negatieve reacties dan moet je voorkomen dat de makelaar.

In het algemeen moeten de belangrijkste dingen die je moet beoordelen wanneer u graag kies een Italiaanse binaire opties broker. Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe kiest u de beste makelaars in het algemeen kunt u Bekijk deze pagina.

Beste Italiaanse binaire opties makelaars

Nu ik je verteld wat je moet kijken ik zou graag praten over de binaire opties makelaars vind ik op dit moment het meest geschikt is voor de Italiaanse handelaren.

Wetende dat de makelaars die hier en over mijn website over een geldige licentie CONSOB.

24Optie – 24Optie is één van de eerste binaire opties makelaars in de business en is ook een van de allereerste bedrijven hebben hun licentie gevalideerd door CONSOB.

24optie biedt een zeer competitief uitbetalingen en heeft meer dan 100 unieke troeven. Het is ook bekend als één van de bedrijven met de snelste wachttijden in het bedrijf.

10Trade – 10Trade is een nieuwe binaire opties broker maar één van de allereerste dingen deed na de opening moest ondergaan strenge controles in verschillende rechtsgebieden ter verwerving van trading licenties, waaronder in Italië.

Het grote ding over 10Trade is het feit dat hij slechts een minimum storting van €200. Het biedt ook een veelheid van activa uit te kiezen, evenals opties voor de lange termijn.

AnyOption – AnyOption or CopyOp (Review) is één van de oudste binary options brokers en was ook de eerste die verwerven diverse
internationale, waaronder Italiaans, licenties. Het kenmerkende eigenschap is het feit dat het op een 100% uniek en in-house trading platform.

En deze zou de beste binary options brokers voor Italië in mijn opinie. Alle genoemde makelaars hebben hier goede Italiaanse licensing en bieden hoge gamma services. Als u meer wilt weten over binary options trading and how to become a winner dan adviseer ik u hangen en lees enkele van mijn aanvullende artikelen en strategie gidsen. http://www.social-trading.eu