Toen ik zei tegen vrienden en kennissen, ik ga in juli golfen aan de Costa Del Sol werd ik volledig voor gek verklaard. Wie gaat er in juli bij 40 graden nu golfen aan de Costa Del Golf. Ik dus!

Niets mis mee! Vroeg op staan en zorgen dat je een greenfee krijgt omstreeks 8.00 uur s morgens. De dauw ligt nog op de banen en je begint af te slaan met nog een aantal andere lonely rangers die net zoals jij behoorlijk verslaafd zijn aan het spelletje. De greenfees zijn als je een beetje rond shopt waanzinnig laag. Het laagste tarief wat ik heb meegemaakt was 35 Euro per persoon inclusief buggy. Na de zomervakantie schieten deze prijzen omhoog tot 2 of 3 maal zo hoog. Bij aanvang s morgens zo vroeg is het ongeveer 23 graden, wat oploopt totdat je op de 18e hole bent zon 32 graden. In 3 1/2 uur moet het rondje met buggy wel te doen zijn, normaal gesproken. Na de 18e hole is het dan ook snel wegwezen!

Costa del Sol

Het is even plannen maar voor mij  altijd nog beter dan die vele vakantiegangers die ik heb zien liggen, na mijn terugkomst van de baan, tussen 12.00 en 16.00 uur brandend in de zon op weg naar een huidaandoening! Ieder zijn hobby zal ik maar zeggen!

Ik heb nu al een aantal malen gespeeld aan de Costa del Sol, in verschillende jaargetijden, maar het blijft een waar golfparadijs. Daar doet een economische crisis niets aan af!

Wilt u meer informatie over golfen aan de Costa Del Sol of adressen voor greenfees of arrangementen neemt u gerust contact met mij via ons contact formulier!